Vår helg

Då va helgen över och det är måndag igen. Melvin vaknade för en liten stund sen och jag gick upp för att göra mat men han somnade om igen.



I Lördags så pakade vi bilen och åkte till Hässleholm, då jag och Jonte var bjuda på 10 år fest på hans jobb så hade vi bestämmt att lille mannen skulle vara hos mormor och morfar, första gången han skulle sova borta. vilket kändes väldigt konstigt på natten.

Vi träffades utanför Jontes jobb klockan fyra och vi hade ingenanning om vad som skulle ske. Blev bjuda på lite dricka och snacks för att sedan invänta en buss som skule köra oss till okänd ort. Väl på bussen började vi få lite små tankar på vart vi skulle men för varje grej han körde förbi så blev lite mer fundersamma.

Men till slut kom vi fram till Carlsbergs bryggeri i Falkenberg där vi både vi fick se hur man tillverka öl. Det bjöds öven på ölprovning och grillbuffe. Väl hemma igen vid halv tolv så somna vi direkt.

Vakande på söndag av ett MSM på vår lilla prins, åhh vad vi saknade han!  Mina föräldar kom sedan med han och det kändes som en evighet och nästan som om han hade växt lite över natten. Med sig hade mamma en bra hink/spann till Melvins leksaker. Har en bra nät korg på väggen, men allt får inte plats där.



Vi tog sen med oss Monty, som var lite undrande när vi kom hem utan Melvin på lördagen med ut på en promenad på hallandsåsen, så han fick springa av sig. Sen blev det en mys kväll med vår lilla familj.


Kommentarer
Postat av: Edith

Grym sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-05-07 @ 17:49:33
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0