Världens finaste

För fyra månaders sen blev jag mamma till världens finaste pojke. Hur kunde vi leva utan dig? Du är vårt allt!



ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT! <3

4 månaderskontroll i Halmstad

I Förmiddags kom Min mamma hit för att följa med mig och Melvin till Halmstad för fyra månaderskontroll på de studier som Melvin är med i (tillväxt och avnavling). Så väl inne på sjukhuset blev han vägd och han hade gått upp 240 gram och väger nu 6250 gram, han hade även vuxit 0.5 cm och är nu 61 cm lång. Sen fick han emla kräm och så fick vi gå iväg en stund så den kan värka.

Vi gick ut och satte oss på en parkbänk under ett träd och njöt av det fina vädret, fick även fylla i lite papper om Melvins matvanor och hans utveckling. Sen fick vi komma in igen, och de tog ett litet provprov, han kände dok inget efter som han var emlad så det kändes bra, dok var det inte så populärt att bli fast hållen just vid själva sticket men med lite socker på nappen så fungerade även det.

Eftersom det tyckte han var så duktig så fick han med sig en nalle puh bok hem. De tyckte även att vi kunde börja ge honom lite gröt så allt med dop och sånt är klart så ska vi sätta igång, ska bli väldigt spännande.



Tack farmor greta för denna fina bild.

Vår helg

Då va helgen över och det är måndag igen. Melvin vaknade för en liten stund sen och jag gick upp för att göra mat men han somnade om igen.



I Lördags så pakade vi bilen och åkte till Hässleholm, då jag och Jonte var bjuda på 10 år fest på hans jobb så hade vi bestämmt att lille mannen skulle vara hos mormor och morfar, första gången han skulle sova borta. vilket kändes väldigt konstigt på natten.

Vi träffades utanför Jontes jobb klockan fyra och vi hade ingenanning om vad som skulle ske. Blev bjuda på lite dricka och snacks för att sedan invänta en buss som skule köra oss till okänd ort. Väl på bussen började vi få lite små tankar på vart vi skulle men för varje grej han körde förbi så blev lite mer fundersamma.

Men till slut kom vi fram till Carlsbergs bryggeri i Falkenberg där vi både vi fick se hur man tillverka öl. Det bjöds öven på ölprovning och grillbuffe. Väl hemma igen vid halv tolv så somna vi direkt.

Vakande på söndag av ett MSM på vår lilla prins, åhh vad vi saknade han!  Mina föräldar kom sedan med han och det kändes som en evighet och nästan som om han hade växt lite över natten. Med sig hade mamma en bra hink/spann till Melvins leksaker. Har en bra nät korg på väggen, men allt får inte plats där.



Vi tog sen med oss Monty, som var lite undrande när vi kom hem utan Melvin på lördagen med ut på en promenad på hallandsåsen, så han fick springa av sig. Sen blev det en mys kväll med vår lilla familj.


Hjärtat mitt <3

Bilder på mitt hjärta <3






BVC

BVC idag, Melvin är nu 60.5 cm lång och väger 6010 gram, vår stora kille. Märks som sagt på kläderna.
Nästa måndag ska vi in till sjukhuset i Halmstad på fyra månaders kontroll, är med i en tillväxt studie och en avnavlings studie, så det är därför vi ska dit. Blev tillfrågad innan han föddes som man kunde tänka sig att vara med.



Nu är det inte så lång tid till dopet och jag fixar för fullt. Håller på att vika servetter till små tröjor, vilket tar sin lilla tid, men ska det vara fint så.

Helgen har varit rätt så lungt, Var hos Kasper och Sofie i går och spelade monopo igårl, fick då en stor kasse med kläder i storlek 62,68 och 74, Tack så mycket. Kläder kan man inte få för mycket av.
Under dagen så jobabde jag lite, har tagit några pass i sommar. i Lördags gjorde vi inget speciellt under dagen men på kvällen kom Emmy och Malm hit, och vi gick ner på stranden och satt där och prata. 

(Skrev inlägget igår, men efter som det inte ville fungera så kommer det idag istället.)

Här händer det saker

Uppdateringen har inte varit den bästa på sistonde, men vi har haft bättre saker för oss, som att mysa och busa med lill prinsen Tuvesson. Han var i tidningen nu i veckan, men inte om dop denna gång utan var vilka som var födda.
Tycker bilden var riktigt fin, men som sagt en prins blir alltid bra på bild.




Man kan ju inte annat än att säga att värmen och sommaren kommit. Visst är det härligt och man ska inte kla.g Men ibland är det lite väl varmt. Jag och Melvin håller oss inne när det är som varmast. Man kan klä på demnär det är kallt, men man kan inte ta av dem mer än till blöjan. Men Melvin har även legat utan den.


Melvin har växt på sig. Sist vi var på BVC så var han 59 lång och vägde 5545. Han är även mycket starkare och har nu hittat sina fötter. Man ser verkligen hur de utvecklas från dag till dag. Melvin har även fått sina tre måanders sprutor, de är då två stycken så sprutar de två sprutor samtidigt, en i varje ben. Men då de dragit ur sprutorna upptäcker de att allt inte sprutats ut och måste sticka han en gång till. Usch vad jag tyckte synd om min lilla prins.


Nu har öppna förskolan sommarstängt, öppnar igen samma dag som vi flyttar, och jag räknar dagarna. Så skönt att få något eget. och om vädret är så här fint så är det inte fel med pool heller.




Dop planeringen är i full gång och jag tror jag har koll på läget nu. Ska bli så mysigt! Så nu väntar vi bara på besked från gästerna. Om alla kommer så blir vi runt 30 stycken.

Ska försöka att uppdatera oftare, men som sagt, lovar inget.


RSS 2.0