BVC, Bad och dop planering

I Måndags var vi på BVC och vår plutt är nu 58 cm lång och väger 5175 gram, jag gissade på 5000 gram så det var rätt så nära. De tyckte han såg fin ut och det är ju klart, han är ju mitt käraste. Har varit på öpnna förskolan både måndag och tisdag, då det var information om sol och insekter igår, så var vi där med. Träffade Josefine och Max, alltid kul när det är någon man känner.

Man märker verkligen på Melvin hur mycket mer, han är med nu och kollar på allting. Har fått en spegel att ha framför han nu när han ligger på mage. Han har även upptäkt sina händer mer och mer, så dem smakar han gärna på.



I dag var vi på simhallen för första gången och badat, vilket Melvlin verkligen gillade. Man verkligen såg hur han njöt i vattnet, sen fanns det mycket att titta på med.  Med oss och bada var faster Johanna.Så nu ska vi försöka komma igång och bada lite, så börjar vi i en grupp till hösten och så kör vi grunderna själva nu i sommar.



Har även bokat in dopet nu, den 18 Juli blir det.  Har snart fått iväg alla inbjudningar, så nu är det bara till och invänta svar, och se hur många vi blir. Blir dop i Mellbystands gården och sen fika i trädgården hos farmor Cina.


Kommentarer
Postat av: Carla

Elliot har också den där handledsskallran från GoBoken, så det lär ju vara samma spegel dom har också =D

2009-06-10 @ 23:31:46
URL: http://mmgott.blogg.se/
Postat av: Emmy

Söt han är :)

2009-06-10 @ 23:53:34
Postat av: Carla

Yes vi har fått 2 till därifrån, ska väl få ett snart igen tror jag! Men snart ska vi säga upp det, roligare att köpa det man vill ha själv =)

2009-06-14 @ 23:14:47
URL: http://mmgott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0