Pjamas party

Jaha då var de fredag kväll igen då! och jag sitter här i min gråa pjamas med rosa prickar och har verkligen ingen ork till att gör nåt. Jonte är hos några kompisar och dricker öl, skulle följt med och pratat av mig lite. Men när jag väl stod påklädd i halen så slog det mig att jag inte kände för de och orkade inte heller för den delen. Kan vara skönt att ha en egen hemma kväll ibland, blir nog snart sängen för min del. I morgon är det mycket igen, för jobbar jag, sen ska vi vara på kalkon middag klockan fem, jag slutar jobba fem, så de blir lite intressant och få ihop.

Knoddis har sparkat runt hela dagen, så nu är magen sten hård. Hoppas han också vill sova nu för de vill jag.


Ännu en dag

har nu passerat... Dagarna går så fort just nu! 153 dagar kvar är det innan koddis tittar ut och jag hoppas att de dagarna går lika fort som de gör nu. Idag har det inte hänt så mycket i fröken Persson liv, jag har hunnit med att plocka undan lite här hemma och sen jobba.

Tror att vintern har kommit till Mlellbystand nu, för de är super kallt på morgonen och på kvällen, igår fick jag till och med skrapa rutan på min kära lilla polo.

Ultraljud!

Det var inget att vara nervös för, allt såg fin fint ut, och de va så kul att få se lilla knodden igen. Kan säga så mycket som att vi nu vet vad det är, gick inte att missa. Barnmorskan sa de med och kunde tydligt vissa upp att det var en liten pojke som ligger och simmar runder i min mage, killnamn har vi redan bestämt sen innan men det får vara en liten hemlighet. Han ville verkligen inte ligga stilla en sekund utan bara sparka runt.

Fick med oss 4 kort hem på våran lilla älskling, som nu är ca 14 cm lång, och beräknas titta ut den första 1 April, ja jag vet ett april skämt! Hoppas att han tittar ut innan. Ska försöka få in korten här på bloggen på något sätt. Jonte har sagt hela tiden att de är en pojke, och han hade rätt precis som vanligt.

Nervös

Hm sitter här och är jätte nervös inför UL, vet inte varför? va skit nervös sist med..... Jonte kunde knappt få kontakt med mig då. Men jag är väl sån ska alltid tänka för mycket innan saker händer och blir då nervös. Har iaf kunnat trycka i mig lite lunch så knoddis har lite energi när vi ska få se han eller hon. Vi ska ta reda på vad de är för nåt fär inne i magen så de gör det hela lite extra spännande.

Har sovit dåligt i natt också, Jonte har snarkat massa och jag har drömt om min köttfärsås och spagetti, konstigt det där!

Min dag

Min dag: först ut i morse var naprapaten, som masserade mig under fötterna hmm..... visst det var jätte skönt men jag kan inte förstå hur de ska ta bort smärtan i min rygg. Efter det blev det städning här hemma. Hatar att ha stökigt och skitigt, så nu är här rent och snyggt igen. Jonte måste tycka att jag är lite av en perfektionist, men men sån är jag!
Sen nu i kväll så fick de bli att laga lite mat, köttfärsås och spagetti stod på menyn, har fasnat lite för de förtillfället, lätt, snabbt och framför allt gott.

Jobb, jobb jobb...

Första dagen på jobbet idag på 2 veckor, är fortfarande kvar här. slutar inte förens halv tio men det finns absolut inget och göra så därför blev de blogga istället. Måste säga att jag hade lite av ångest att gå till jobbet idag, ryggen krånglar fortfarnde och jag vet inte vad jag ska göra åt den! Ska ha samtal med ''the big boss'' på onsdag så ska vi kolla över mitt schema och se om vi kan lägga om det lite.

Annars så är det ultraljudet på onsdag som jag längtar mycket efter! I morgon är en ledig dag och är det sånt piss väder som nu så vet jag inte ens om jag kommer stiga upp ur sängen, för man kan inte bli annat än deprimerad när de bara regnar.


Seg som sirap

Idag har jag inte gjort att skit om jag ska vara arlig, eller jo foresten jag har varit en snabbis i stallet annars har vi inte gjort ett skit. Jonte har dok en bra ursakt efter som han ar bakis, men det kan ju inte jag skylla pa. Dok blev det en tidig kvall, vi akte hem redan vid elva tiden for da kunde min kara sambo knappt sta pa benen. Men val hemma kom han da pa att han skulle ga ut med voven, medan jag lag i sangen och funderade pa om han skulle hitta hem igen, och det gjorde han som tur ar. for fest blev det hemma hos casper och sofia med och nar andra fick ol sa fick jag mamma klader av sofie som jag blev jatte gald for, TACK! de ar sa lyckliga att de blir fler smabarnsforaldrar an dem i varan umgangeskrets.

JA, JAG VET ATT JAG INTE KAN SKRIVA BOKSTAVER MED PRICKAR.........


Vilken middag

Vilken fredags middag det blev, snabb pasta med ketchup och tomat. Vi orkade verkligen inte åka och handla så vi tog vad vi hade hemma, och då fanns det inte så mycket att välja på, skratt. Vi hade tänkt bowla men alla hade såna ursäkter så det blev inget av de, så då fick de bli en hemma kväll. Men i morgon blir de party för lillen som fyller 25, och jag tror nästan att jag kommer vara ensam om att dricka saft.

Aj, aj, aj

Blev en tidig fredags morgon då jag skulle iväg till naprapaten för att se om han kunde hjälpa mig med min onda rygggen. Fick massage, dok inte en skön sån, utan det gjorde riktigt ont och ibland så hade jag bara velat hoppa upp från bänken och springa därifrån. Men nu i efterhand så känns de lite bättre i ryggen, ska tillbaka dit nästa vecka.

Magen har spänt ordentligt idag med, så jag har mest legat i sängen eller soffan med vete kudde och slappat, kan vara skönt ibland. Undrar hur stor magen kommer bli igentligen? kanske man kommer rulla fram?

Hemma igen....

Hemma igen efter att ha rest runt lite i Skåne och spenderat en natt hos mina föräldrar. BORTA BRA MEN HEMMA BÄST! Känner mig inte hemma hos dem, utan hemma är kustvägen i Mellby här med Jonte och Monty. Min mage växer så det är sjuk, och nu ikväll har jag riktig växtvärk i magen, inte skönt vill jag lova. Ska på ultraljud igen på onsdag är då i vecka 19. Var och hämtade en ''mjukis'' overall med öron idag som kommit på posten, så söt. VI LÄNGTAR VERKLIGEN EFTER DIG KNODDIS! Jonte sa härom dagen att han längtade så mycket att den lille skulle titta ut, och det gör jag med!

Regn och rusk

Dagar som denna så har jag inte ens lust att kliva upp ur sängen, och ännu mindre lust att gå ut med hunden. Men tyvärr så tar han inte på sig kopplet själv och går ut, utan att jag följer med. Så jag fick snällt kliva upp i morse,ta på mig regn jackan och gå ut.

Idag fyller min älskling år, så jag hade tänkt att laga hans älsklings rätt och lite gott att ha efter maten tills han kommer hem. Hans present har han redan fått, en jacka så han slipper gå och frysa.


Ordning och reda, pengar på fredag

Dagen har gått fort idag, började med att städa här hemma och städa i alla lådor och skåp, bla bland min kläder har nu lagt alla tröjor jag kan ha i en låda, och resten i en annan och där lär de ju få ligga ett tag. Var nere på väla och Ikea igår så passade på att köpa lite små saker till våran bostad, behövs lite ljus denna mörka tid.

Har även varit hos läkaren idag, eller rättare sagt följde med Jonte dit för en gångs skull annars är det alltid jag som ränner där, är dok glad att jag inte var i hans skor idag, för de såg inte roligt ut älskling!

I natt jag drömde någonting jag aldrig drömt förut

Snacka  om att man drömmer mycket och framför allt konstigt när man är gravid. I natt var jag visst på gröna lund bara några timmar efter jag fött, och det var inte direkt mitt första barn. Sen helt plötsligt var jag i simhallen, och stackars Jonte som inte ens hade fått sett sitt barn innan jag gav mig ut på äventyr. Tur att drömmar förblir drömmar och inte blir verklighet.

Carla! Här kommer nu en mag bild, dok inte den bästa men som sagt en bild!  

                                     

Mammabyxor, HJÄLP!

Har precis varit och letat efter mamma byxor, med mamma. Men herregud hur tror dem att man är byggd? Super smala ben och sen en jätte stor mage. Vilka jag än prova så stanna dem ovanför knäna, så det känndes lite deprimerande..... Vill inte bo i mjukisbyxor resten av tiden, även fast det är väldigt skönt.


Lilla du....

Lilla du därinne
Jag undrar så vem du är
Att jag vet så lite om dig
Fast du redan är här

Är det dina tår jag känner
Är det ditt hjärta jag hör slå
Är det sant att du har ögon och naglar
Och en liten mage ett pussa på?

Jag vet så lite om dig
Fast du redan är här
Men jag älskar dig som tokig
Vem du än är

En ny dag, en ny möjlighet

Jaha nu var de då fredag. Just nu känns alla dagar lika för mig då jag är sjukskriver för min rygg som gör så ont.... Men har faktiskt varit en sväng på jobbet idag för att simma lite. Har även hunnit med en trevlig lunch med svärmor.  Men har tyvärr inga planer för ikväll, utan hoppas på att Jonte kommer hem med någon bra ide om vad vi kan hitta på. Mitt största problem just nu måste vara kläder! Känns som om man bara har samma plagg hela tiden då de andra växt ifrån en. Ska förhoppningsvis ner till Helsingborg på Söndag och hoppas på att jag hittar några kläder som faller mig i smaken, ska på 25 fest nästa lördag och vill gärna ha någonting annat en mjukisbyxor på mig.

Efter mycket tjat så kommer nu min blogg....

Efter mycket tjat så har jag nu tagit tag i mitt liv och skaffat en blogg. För er då som inte känner mig sen innan så ska jag berätta lite kort. Emelie är mitt namn för er som missat det. Är född 1987 alltså 21 år, jag bor i Mellbystrand till sammans med min älskade Sambo jonathan som är 22 och vår busiga hund Monthana, och sen väntar vi ävem en litten knodd den första april. Så just nu pågår det rätt så mycket i våra liv. Själv kan jag inte riktigt fatta att vi ska ha barn än, men jag hoppas jag har gjort det innan det är dags. I familjen ingår även hästen Mariana som dok inte bor i våranlägenhet utan några km bort på en gård.

Jobbar gör vi ju också.... Jag jobbar på simhallen inne i Laholm där jag bla håller i babysim, vattengympa, simskola och håller i gyminstruktioner. De är dok lite svårare att förklara vad min gubbe gör, men jag kan säga att han jobbar på Glänninge återvining och ibland på stena. Hundens jobb är att äta på våra skor när vi inte är hemma och sen vakta alla våra ägodelar.

Då jag ännu inte lagt in några bilder på mig på datan så sätter jag inne lite bilder på våran lägenhet som är lite speciell.




















Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0